IJssalon Da Vinci Amstelveen IJssalon Da Vinci Amstelveen - authentiek ambachtelijk Italiaans schepijs
Lindenlaan 145 Amstelveen Amstelveen Netherlands
020-6400378

IJssalon Da Vinci Amstelveen | Foto's | Mobile Uploads

Klik op een foto om de viewer te openen

 

TAGGEN MAAR 🍦

 
 

De smaak van de maand April!

 
 

Met pasen in het zicht hebben wij weer Advocaat ijs in onze vitrine! Met de pasen zijn wij gewoon geopend van 12:00 tot 22:00

 
 

Vandaag hebben wij bezoek gekregen van de NOS! Morgenochtend zijn wij te zien op het NOS journaal en te horen op radio 1!

 
 

NOG MAAR 2 DAGEN! 🎉

 
 

Zet dit weekend bij Da Vinci je schoen, dan komt de Sint daar iets leuks in doen. Vanaf 4 december is je schoen weer gevuld, Dus als je hem neerzet, heb dan nog even geduld!

 
 

Vandaag Black Friday bij Da Vinci! Op al ons schepijs uit de vitrine (hoorntjes en bakjes) geven we 20% korting!

 
 

Onze ijsbakfiets hebben we vandaag aan een piet uitgeleend. Hoefde hij niet dat hele eind te lopen! Speciaal voor de pieten hebben we pepernotenijs gemaakt.

 
 

Nieuw: Woon jij binnen een straal van 2,5km van Da Vinci? Dan kun je je ijs voortaan vanuit je luie stoel bestellen via Deliveroo! Mocht je lekker thuis op bank hangen of heb je a la minute nog een heerlijk toetje nodig, wij hebben de oplossing! Ons ijs is namelijk nu online te bestellen bij Deliveroo. Via de app of de website kun je zelf aangeven wat je graag wilt hebben en wordt het z.s.m. bij je thuis gebracht. Zowel Amstelveen als Amsterdam zijn online in de app. Kies gauw jouw favoriete ijsje vanuit huis, en vergeet vooral niet te genieten!

 
 

Op veler verzoek, vanaf vandaag in onze vitrine: Pure chocolade met sinaasappel!! Kom `t proeven.

 
 

De smaak van de maand Oktober: Cookie Dough Caramel! Tag iemand die deze smaak moet proberen!

 
 

WIJ BLIJVEN OPEN! Zie jij ook altijd zo op tegen het moment dat wij onze deuren sluiten? Dan hebben we dit seizoen goed nieuws voor jou! Da Vinci blijft dit seizoen open tot 23 December 2017. Vanaf eind Oktober zullen wij aangepaste openingstijden hebben, hou onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie!

 
 

Voor iedereen die weer naar school/werk moet, hebben wij deze nazomermaand toch nog een tropische verrassing! De smaak van de maand September: Bounty ijs! 🌴

 
 

Brrr.... Te koud voor ijs? Haal een lekker bakje ijs voor thuis! Da Vinci is nog open tot en met aanstaande zondag 18 oktober. Deze week actie: een halve liter voor € 5 (norm.€ 6), en een liter voor € 10 (norm. € 11).

 
 

Morgen (zaterdag 29 augustus) vanaf 18:30 live bij Da Vinci: Winke Wagner Jazz Quartet. Tijdens het optreden gratis slagroom op je ijsje!

 
 

Vanaf vanavond Minionsijs in onze vitrine!!

 
 

Da Vinci feliciteert alle geslaagde eindexamenkandidaten! Speciaal voor deze gelegenheid: Limoncello ijs!!

 
 

Ja, ja daar is ie weer!! Pure chocolade met sinaasappel variegato. Dit weekend in onze vitrine.

 
 

Vanaf vandaag hebben we weer 2 nieuwe smaken in de vitrine liggen: Advocaat ijs en witte KitKat!!

 
 

Met ijs gevulde chocolade eieren

 
 

Paas ijstaart (melkchocolade/vanille)

 
 

Wat een heerlijk weer deze week!! We hopen dat iedereen genoten heeft van zijn/haar eerste ijsje van Da Vinci. Vanaf vanavond ligt Croccangelo bij ons in de vitrine: de smaak van Italiaanse koekjes met amandel, hazelnoot en een crunch.

 
 

Dit zijn alweer de laatste dagen van ons ijsseizoen! Vanaf aanstaande maandag 20 oktober zijn we gesloten voor de winter. Voor diegenen die het Da Vinci gevoel na het weekend nog even willen vasthouden hebben we een speciale kortingsactie op de halve liters en liters ijs. Een halve liter kost €5,- en een liter kost €10,-