IJssalon Da Vinci Amstelveen
Lindenlaan 145 Amstelveen Amstelveen Netherlands

IJssalon Da Vinci Amstelveen | Foto's | Mobile Uploads

Klik op een foto om de viewer te openen

 

Het is opa- en omadag zondag bij Da Vinci! Kom morgen 30 september langs met je opa of oma, wij trakteren ze dan op een gratis ijsje met slagroom!

 
 

Alweer de laatste ‘smaak van de maand’ van dit seizoen: Ferrero Rocher! In Oktober laten wij veel smaken van het afgelopen seizoen wisselend terugkomen! Van welke smaak wil jij nog even kunnen genieten voordat wij weer dichtgaan?

 
 

Hij is er weer: Tony’s Chocolonely!!

 
 

Na al jullie reacties te hebben bekeken zijn de ijsbereiders druk in de keuken bezig geweest om een aantal smaken uit te proberen! De smaak van de maand Augustus is geworden: Licor cuarenta y tres! Roomijs met de heerlijke spaanse likeur, met 43 geheime ingrediënten! Daarbij hoort ook de winnaar van deze actie! We hebben 2 winnaars gekozen die als eerste 2 licor 43 hebben gereageerd! Gefeliciteerd Christa Trimborn-Hagenbeek en Agnes Plooy, jullie kunnen een liter 43 ijs komen ophalen! Iedereen bedankt voor alle leuke reacties!

 
 

VERZIN & WIN! Weet jij een leuke nieuwe smaak voor de maand Augustus? Laat het ons weten in de reacties! Als jouw smaak wordt gekozen, komt deze de hele maand Augustus bij ons in de vitrine te liggen én krijg je een liter ijs mee van je eigen smaak!

 
 

Gember liefhebbers opgelet! Wij hebben vanaf vandaag griekse yoghurt met gember en citroen in de vitrine liggen! Wees er snel bij, want deze smaak is tijdelijk. Lust je geen gember? Niet getreurd.. ook de favoriet spekkoek is weer terug!

 
 

Onze smaak van de maand Juni is Carrot Cake!

 
 

TAGGEN MAAR 🍦

 
 

De smaak van de maand April!

 
 

Met pasen in het zicht hebben wij weer Advocaat ijs in onze vitrine! Met de pasen zijn wij gewoon geopend van 12:00 tot 22:00

 
 

Vandaag hebben wij bezoek gekregen van de NOS! Morgenochtend zijn wij te zien op het NOS journaal en te horen op radio 1!

 
 

NOG MAAR 2 DAGEN! 🎉

 
 

Zet dit weekend bij Da Vinci je schoen, dan komt de Sint daar iets leuks in doen. Vanaf 4 december is je schoen weer gevuld, Dus als je hem neerzet, heb dan nog even geduld!

 
 

Vandaag Black Friday bij Da Vinci! Op al ons schepijs uit de vitrine (hoorntjes en bakjes) geven we 20% korting!

 
 

Onze ijsbakfiets hebben we vandaag aan een piet uitgeleend. Hoefde hij niet dat hele eind te lopen! Speciaal voor de pieten hebben we pepernotenijs gemaakt.

 
 

Nieuw: Woon jij binnen een straal van 2,5km van Da Vinci? Dan kun je je ijs voortaan vanuit je luie stoel bestellen via Deliveroo! Mocht je lekker thuis op bank hangen of heb je a la minute nog een heerlijk toetje nodig, wij hebben de oplossing! Ons ijs is namelijk nu online te bestellen bij Deliveroo. Via de app of de website kun je zelf aangeven wat je graag wilt hebben en wordt het z.s.m. bij je thuis gebracht. Zowel Amstelveen als Amsterdam zijn online in de app. Kies gauw jouw favoriete ijsje vanuit huis, en vergeet vooral niet te genieten!

 
 

Op veler verzoek, vanaf vandaag in onze vitrine: Pure chocolade met sinaasappel!! Kom `t proeven.

 
 

De smaak van de maand Oktober: Cookie Dough Caramel! Tag iemand die deze smaak moet proberen!

 
 

WIJ BLIJVEN OPEN! Zie jij ook altijd zo op tegen het moment dat wij onze deuren sluiten? Dan hebben we dit seizoen goed nieuws voor jou! Da Vinci blijft dit seizoen open tot 23 December 2017. Vanaf eind Oktober zullen wij aangepaste openingstijden hebben, hou onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie!

 
 

Voor iedereen die weer naar school/werk moet, hebben wij deze nazomermaand toch nog een tropische verrassing! De smaak van de maand September: Bounty ijs! 🌴

 
 

Brrr.... Te koud voor ijs? Haal een lekker bakje ijs voor thuis! Da Vinci is nog open tot en met aanstaande zondag 18 oktober. Deze week actie: een halve liter voor € 5 (norm.€ 6), en een liter voor € 10 (norm. € 11).

 
 

Morgen (zaterdag 29 augustus) vanaf 18:30 live bij Da Vinci: Winke Wagner Jazz Quartet. Tijdens het optreden gratis slagroom op je ijsje!

 
 

Vanaf vanavond Minionsijs in onze vitrine!!